avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA T.V.A. 5%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

T.V.A. 5%

buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. am contractat un apartament nou de la o persoana fizica care si a angajat propria firma sa construiasca imobilul. deci contractul va fi incheiat intre mine si el nu intre mine si firma constructoare a imobilului. intrebarea mea este voi putea beneficiade aceea ordonanta care prevede tva de 5%? mentionez ca cvc nu l am semnat inca urmand luna asta, totodata trebuind sa i mai achit 10% din valoarea imobilului. cum ma sfatuiti sa procedez ? multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 22 Ianuarie 2009
boc_anila, utilizator
Cel mai recent răspuns: senga , utilizator 01:29, 14 Ianuarie 2009
opinia ,ea este ca da ai dreptul sa beneficiezi de TVA de 5% dar nu stiu daca altii privesc la fel, respectiv cei care trebuie sa aplice si sa respecte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma constructor se dovedeste a fi firma intermediara bianca23 bianca23 Buna ziua, Ma intereseaza ce se intampla cu TVA5% in cazul in care eu am aflat ca de fapt firma care mi-a vandut mie apartamentul (momentan e cea cu care am ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare jo27uky jo27uky [quot][/quot][quot]ceau acum 2 ani mai bn zis in august 2009 am cumparat un apartament intr un bloc nou. propietarul si blocului a vandut acest apartament ... (vezi toată discuția)
Valabilitate declaratie privind tva Vanda_T Vanda_T As dori un raspuns la urmatoarea situatie: In 25 Ianuarie 2011 firma, platitore de tva, a vandut un apartament (proprietate a firmei achizitionat in 2008 ... (vezi toată discuția)