avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit recuperare pierdere ??
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

recuperare pierdere ??

buna ziua,
in anul 2007 am avut pierdere contabila ( 121 debit) 73.000 lei dar datorita cheltuielilor nedeductibile foarte mari am profit fiscal 18000 lei
la sfarsitul anului 2008 ma profit contabil mare si vreau sa acopar pierderea din 2007 , se poate acest lucru ?
multumesc anticipat pt. ajutor
Cel mai recent răspuns: iuli-ana , utilizator 17:26, 14 Ianuarie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
este profit , ce acopar profitul contabil sau cel fiscal , spuneti-mi unde sa citesc
sa detaliez poate ma ajuta cineva: la sfarsitul anului 2007 am avut venit - cheltuieli = 105.000 lei, chelt. nedeductibile 123.000 lei , adunand rezultatul lui 121 cu chelt neded. am obtinut 18000 lei profit fiscal la care am aplicat impozit
in 2008 am profit contabil , intrebarea este ce pierdere recuperzez?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Determinarea impozitului pe profit Silvia Dumitru Silvia Dumitru In cazul determinarii impozitului pe profit avem : Venituri = 1.800.000 Cheltuieli = 2.000.000 Cheltuieli nedeductibile 800.000 Deci pierdere contabila ... (vezi toată discuția)
Completare d101 moise_anca moise_anca Daca firma este pe pierdere, mai trebuie completat in decl.101 chelt. nedeductibile? Intreb pt. ca daca completez si ch neded , la rd.36\"Pierdere fiscala pt. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit platit in plus aura.radulescu aura.radulescu Bună ziua! Sunt începător pe forum.Pentru eventualele greșeli, îmi cer scuze aniticipat. Am o problemă la firmă.În trim. 4 al anului 2007 am avut ... (vezi toată discuția)