avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce optiuni mai am daca este depasit termenul de 30 de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce optiuni mai am daca este depasit termenul de 30 de zile in care pot contesta in instanta o dezie de concediere?

Va multumesc anticipat pt raspuns

Alte discuții în legătură

Pensie BoangherMihaela BoangherMihaela 1. mai exista posibilitatea de anticipat/anticipat partial pt persoana de sex masculin nascuta in 1964? 2. cat ar trebui sa fie stagiul de cotizare pt ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata sau anticipata partiala, dar cand? marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua.As dori sa ma lamuriti si pe mine cind voi putea iesi la pensie pt limita de virsta sau la pensie anticipata sau partial anticipata. Sint de sex ... (vezi toată discuția)
Multumesc pt. raspuns. mai am o intrebare la care va rog sa-mi ... Tanpartenie@yahoo.com Tanpartenie@yahoo.com Multumesc pt. raspuns. Mai am o intrebare la care va rog sa-mi rapundeti: odata cu schimbarea destinatiei spatiului uscatoriei in indiferent ce, el ramane ca ... (vezi toată discuția)