avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

1. mai exista posibilitatea de anticipat/anticipat partial pt persoana de sex masculin nascuta in 1964? 2. cat ar trebui sa fie stagiul de cotizare pt anticipata barbati?
Cel mai recent răspuns: BoangherMihaela , utilizator 10:19, 2 Martie 2013
1 - Da.
2- 43 de ani,fara stagiu asimilat,pentru pensie anticipata si 35 de ani,fara stagiu asimilat pentru pensie anticipata partiala.
multumesc mult pt raspuns.
Pentru pensia anticipata sau anticipata partiala trebuie indeplinita, in acelasi timp, si conditia de varsta care este de 60 de ani.
va multumim pt urare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime si pensionare marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziu.O persoana de sex masculin nascuta in data de 19.01.1964,care a inceput sa lucreze din 07.01.1982 si pina in prezent ,fara a avea intreruperi ,cita ... (vezi toată discuția)
Am 38 de ani vechime. pot deveni pensionar? alinbolbos alinbolbos Buna, Sunt nascut in 14 octombrie 1954 (varsta de 58 ani) si am 39 de ani pe cartea de munca, din care unul e anul in care am efectuat stagiul militar. ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie Andreea S. Andreea S. Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Avem urmatoarele date: -1 pers. de sex masculin -vechime in munca 37 de ani ... (vezi toată discuția)