avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum verific daca s-a transmis corect Revisal?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum verific daca s-a transmis corect Revisal?

Buna ziua,
Am un contract de munca incetat, am transmis revisalul si apare ca a fost preluat. Cum verific la ITM, online, starea salariatilor ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kamy_nora , utilizator 19:20, 2 August 2012
intrati pe itmonline-raport preluari(deci tot pe pagina unde l-ati transmis)
Intrati pe "raport preluari", va duceti pe ultimul registru incarcat, dublu click si va apare registru. Mergeti la salariatul in cauza, si veti vedea in capat coloana cu "activ" si acolo va apare DA sau NU.
Daca nu am explicat prea bine, anunta-mi si mai incercam o data.
Multumesc, a-ti explicat foarte bine, am verificat. Dar mai am o problema. Am transmis ieri revisal, pentru incheiere CIM incepand cu data de astazi 01.08.2012, dar nu imi apare nici acum la raport incarcari. Ce este de facut?
A aparut si la raport incarcari.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Verificare date revisal cu reges carmenbn carmenbn Buna ziua, Am preluat contabilitatea unei firme,am instalat REVISAL-ul pe calculatorul meu,am introdus toate datele si as vrea sa verific daca coincide cu ce ... (vezi toată discuția)
Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)