Buna, prietena mea a divortat iar cei doi minorii au rămas la tata, dar după doi ani de procese anul acesta, la început, a primit sentinta definitiva si irevocabila in care minorii s-au incredintat mamei. De la inceputul procesului de divort, mama a primit custodia temporara pana la finalizarea procesului. A apelat la un executor judecătoresc cu care am foscuie 4ori cu executorul si echipaj de poliție dar tot degeaba, iar ultima data chiar ieri s-a mers din nou dar s-a ajuns la bătăi, injurii iar poliția a spus ca nu se poate baga ca ei sunt doar pt executor acolo iar pa tatăl si bunic nu ii pot imobiliza. Precizez ca tatăl minorilor si bunicul sunt pers violente iar in timpul executari au jignit si au lovit mama si pe sora acesteia care stătea la ușa. Am fost la IML unde sora mamei minorilor a scos un certificat iar azi am fost sa facă plangerea. As dori sa știu cum poate mama minorilor sa își i-a copii? Am înțeles ca putem merge sa cerem intervenție rapida? Si dacă e ceva sigur ca atunci mama își poate lua copii fără ca tatăl si bunicul sa fie agresivi?