avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silitã incredintare minori
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silitã incredintare minori

Buna, prietena mea a divortat iar cei doi minorii au rămas la tata, dar după doi ani de procese anul acesta, la început, a primit sentinta definitiva si irevocabila in care minorii s-au incredintat mamei. De la inceputul procesului de divort, mama a primit custodia temporara pana la finalizarea procesului. A apelat la un executor judecătoresc cu care am foscuie 4ori cu executorul si echipaj de poliție dar tot degeaba, iar ultima data chiar ieri s-a mers din nou dar s-a ajuns la bătăi, injurii iar poliția a spus ca nu se poate baga ca ei sunt doar pt executor acolo iar pa tatăl si bunic nu ii pot imobiliza. Precizez ca tatăl minorilor si bunicul sunt pers violente iar in timpul executari au jignit si au lovit mama si pe sora acesteia care stătea la ușa. Am fost la IML unde sora mamei minorilor a scos un certificat iar azi am fost sa facă plangerea. As dori sa știu cum poate mama minorilor sa își i-a copii? Am înțeles ca putem merge sa cerem intervenție rapida? Si dacă e ceva sigur ca atunci mama își poate lua copii fără ca tatăl si bunicul sa fie agresivi?
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2012
Adina18, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru agresiuni fizice de catre un parinte niculaucarmen niculaucarmen in urma unui divort copilul minor a fost incredintat tatalui mama fiind plecata la munca in strainatate. Tatal a inceput sa aiba un comportament agresiv fata ... (vezi toată discuția)
Executorie de drept. cu drept de apel. buna ziua! in urma unui ... vitalsmart vitalsmart Executorie de drept. Cu drept de apel. Buna ziua! In urma unui proces ce tine de custodia unui copil, s-a emis o hotarare executorie de drept prin care ... (vezi toată discuția)
Politia romana - loviri si alte violente alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 19 ani locuiesc impreuna cu bunicii mei si mama mea la bloc in Bucuresti. Am luat bacul cu 9.60 si m-am inscris la facultate la ... (vezi toată discuția)