avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plangere penala pentru agresiuni fizice de catre un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plangere penala pentru agresiuni fizice de catre un parinte

in urma unui divort copilul minor a fost incredintat tatalui mama fiind plecata la munca in strainatate. Tatal a inceput sa aiba un comportament agresiv fata de minor, il injura, il bate, I se adreseaza cu cuvinte jignitoare. Mama vrea sa sesizeze parchetul printr-o plangere pentru stabilire domiciliu minor la bunicii materni si totodata sa solicite si in instanta stabilirea domiciliului minorului la acestia. Cum trebuie formulata plangerea la parchet, pe ce considerente pentru a avea efect in fata organelor de cercetare???

Alte discuții în legătură

Executare silitã incredintare minori Adina18 Adina18 Buna, prietena mea a divortat iar cei doi minorii au rămas la tata, dar după doi ani de procese anul acesta, la început, a primit sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Ce sfat imi dati ContSters259304 ContSters259304 Buna ziua, Am divortat in 26.07.2012, un copil minor de 4 ani si 10 luni,care mi-a fost incredintat mie, locuinta comuna cu fostul sot.Atat inainte de divort ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor spre crestere si educare bunicii corinuta corinuta Este posibil ca bunica materna sa ceara incredintarea copilului minor, deoarece mama vadeste un dezinteres in ceea ce priveste copilul, ba chiar la si agresat ... (vezi toată discuția)