avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce sfat imi dati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce sfat imi dati

Buna ziua,
Am divortat in 26.07.2012, un copil minor de 4 ani si 10 luni,care mi-a fost incredintat mie, locuinta comuna cu fostul sot.Atat inainte de divort cat si dupa am parte de scandaluri ,batai,usa acces in locuina inchisa,deposedata de telefoanele mobile cate 3-4 zile,(toate acestea in fata copilului minor)denigrari,insulte in fata clientilor(am un srl care functioneaza in aceeasi locatie, ca asociat unic inainte de casatorie). Mentionez ca i-mi interzice atat mie cat si copilului sa-si vada bunicii si pe fratele meu. I-a batut pe fratele meu si pe mama mea cand au fost in vizita la noi, existand reclamatie penala(cu c.m.legal) depusa la politie si parchet dar degeaba. Mai nou pentru ca nu are servici m-a ameninta cu moartea ,ca-mi inchide firma, nu m-a lasa sa angajez un vanzator (pe care l-a amenintat si a plecat) ca sa-l las pe el sa conduca srl-ul, lucru care este inacceptabil pentru mine, deoarece eu figurez in toate reletiile cu furnizorii si bancile cu care lucrez.Cum pot scapa de acest individ deoarece climatul in care traiesc eu si copilul este plin de agresivitate- mai ales la copil se observa modificari majore in comportament :plange, este agresiv cu copii la joaca etc...Deasemeni m-a ameninta ca chiar daca voi cere evacuarea lui din spatiul tot nu ma va lasa in pace.Nu vrea sa facem partajul caci nu are bani pentru a deschide actiune , si nici nu doreste acest lucru pentru ca nu poate dovedi ca a contribuit cu ceva la cumpararea imobilului.Ce ma sfatuiti sa fac sa scap de acest cosmar. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters193379 , utilizator 08:35, 21 Iulie 2012
cereti evacuarea,prin actiune in instanta,dovediti tot ceea ce ati spus mai sus cu martori,depuneti plangere la politie pentru comportament agresiv si amenintari,daca v-a lovit,puteti cere sa fie cercetat pentru infractiune de lovire si alte violente.
Indiferent ce va ameninta ca face,luati atitudine ,de regula,daca va avea a face de cateva ori cu organele de politie va garantez ca se potoleste.
Eventual,puteti cere si un ordin de restrictie,sa nu se apropie de d-voastra si copil ,nu ati specificat daca acest 'tata' are vreun program de vizita cu copilul
In speranta ca v-am fost cumva de ajutor si am reusit sa va imbarbatez,va doresc numai bine si mult curaj, multe mame am avut si avem parte de asa ceva,dar se rezolva
Deci,curaj si luati atitudine,sanatate celui mic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare copil major din locuinta pasquale pasquale Prietena mea m-a rugat sa va adresez urmatoarea intrebare: [b]copilul major poate fi evacuat din locuinta?[/b] Subiectul are 25 de ani, este alcoolic foarte ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. concubina mea are un copil de 15 ani care locuiește ... Emilstoian92 Emilstoian92 Bună ziua. Concubina mea are un copil de 15 ani care locuiește cu mama sa in apartamentul meu proprietate personala. Doar că minorul se poarta cu mine ... (vezi toată discuția)
Drepturile parintelui si ale copilului mare mare Am intentat actiune de divort in iunie si am prima infatisare pe 25 oct.Intre timp locuiesc cu sotul si copii,dar sotul ma agreseaza verbal si nu ma lasa sa ... (vezi toată discuția)