avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori si acuzatie de pedofilie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori si acuzatie de pedofilie

Buna ziua!
Fratele meu este in proces de divort cu sotia lui, proces care se afla la a doua infatisare. Din aceasta casatorie au rezultat doi copii minori, 11 respectiv 6 ani.
Din momentul in care a inceput divortul, sotia lui are un comportament total nejustificat cu copii fata de fratele meu si anume ii interzice sa mearga undeva singur cu ei fara sa fie si ea, ii interzice sa se joace cu ei, le spune diverse lucruri urate despre el in dorinta de a-i indeparta de tatal lor. Relatia fratelui meu cu copii este inca una foarte buna, cei doi (inca) soti locuind impreuna pana la finalizarea divortului si astfel fiecare putand sa petreaca impreuna cu copii cat mai mult timp pt ca acestia sa nu sufere in urma despartirii lor.
Numai ca de cateva saptamani, sotia a inceput sa ii interzica orice fel de apropiere fata de fetita de 6 ani (nu mai poate sa doarma cu ea, sa o tina in brate, sa ii faca baie sau sa o sarute pe gurita (gest pe care l-a facut cu ambii copii inca de cand acestia erau micuti, presupun ca este normal, si eu fac la fel cu fetita mea) ). Mai nou, printre alte lucruri urate pe care le spune prin oras despre fratele meu, am auzit si lucruri de genul ca e periculos pt fetita pe motiv ca iubirea lui este alta decat cea de tata si anume, o tenta de pedofilie. Nu cred asta despre fratele meu, dar sunt curioasa ce impact ar avea acest lucru in fata judecatorului referitor la custodia copiilor pt fratele meu( el doreste custodie comuna, ea nu) daca ea ar venii cu aceasta acuzatie care evident nu este fondata. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:05, 2 August 2012
elenapupu
Tocmai asta intrebam si eu, cum poate o expertiza medico-legala sa stabileasca tendinta de pedofilie? Poate stabili agresiunea fizica, sexuala, dar tendinte NU.

Totusi, mi se pare un pic ciudat ca taticul sa sarute fetita pe gurita, asta e parerea mea, dar face fiecare ce vrea cu propriul copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil ContSters21422 ContSters21422 Ce sanse poate avea un tata sa obtina custodia copilului in situatia urmatoare: Este vorba despre un cuplu care nu locuia impreuna, iar copilul a aparut ... (vezi toată discuția)
Custodie copil romansadea romansadea Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie destul de urata. Sotia mea si cu mine doream sa ne despartim amiabil. Din pacate ea a plecat cu copilul si a depus o ... (vezi toată discuția)
Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)