avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... INFINTARE PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

INFINTARE PFA

Buna ziua, vreau sa imi infintez un PFA pt a putea putea lucra la o firma in germania problema e ca o sa lucrez maxim 2 luni apoi o perioada vin iar in romania si apoi merg dinou acolo eu aici sunt angajat cu carte de munca, intrebare este trebuie sa mai platesc inca o data CAS si sanatatea sau nu e cazul ?
va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pfa norma venit si angajat in germania?? DankePFA DankePFA Buna ziua, 1. Este permis sa ai in Romania un PFA la Norma venit cu Caen 6202 si concomitent sa fii angajat cu carte de munca in Germania (norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa & angajat norma intreaga colt1504 colt1504 Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca intrebarile mele sunt mai stupide, dar chiar nu ma pricep deloc la chestiile de fiscalitate si ... (vezi toată discuția)
Concedierea in timpul perioadei de probe(sunt la spital). munca in germania ramomoise ramomoise Buna ziua De doua luni lucrez in Germania ,dar din pacate mi s-a facut rau si am fost transportat in stare de urgenta la Spital.In urma investigatiilor facute ... (vezi toată discuția)