avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Supliment zile concediu de odihna la personalul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Supliment zile concediu de odihna la personalul didactic auxiliar din invatamant

Se mai acorda suplimentul de pana la 10 zile lucratoare la concediul de odihna pentru personalul didactic auxiliar din invatamant? Care este temeiul legal?#-o

Alte discuții în legătură

Zile concediu de odihna 2017 ana500 ana500 Buna ziua . Imi spune-ti si mie va rog cum se calculeaza numarul de zile de CO pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic . Ce legislatie sa am in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna personal didactic auxiliar si concediu fara plata la cadre didactice. MOSOR MOSOR :help:1) Sunt interesata sa cunosc temeiul legal pentru [b]numarul [/b]de zile de concediu de odihna pentru personalul didactic auxiliar. Se mai acorda ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru personalul nedidactic din invatamant corina78 corina78 Buna ziua, am o intrebare la dumneavoastra: As dori sa imi spuneti temeiul legal pentru stabilirea numărului de zile de concediu de odihnă pentru personalul ... (vezi toată discuția)