avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale emitere titlu exectutoriu -calcul datorii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

emitere titlu exectutoriu -calcul datorii

salut.un birou de taxe si impozite locale emite titluri executorii pentru recuperarea datoriilor cam asa:
----la rubrica DEBIT VALOARE ,,ZERO,, incepind cu anul 2005
------------------------------------------------------------2006
------------------------------------------------------------2007 si pina in 2011 toate datoriile pe casa si categorii de teren au fost platite si sint ,,ZERO,, dar surprinzator a fost cind am primit acasa un TITLU EXECUTORIU prin care eram instiintat ca am de plata pt anii 2005-2011 la acel DEBIT ZERO,, MAJORARI DE INTIRZIERE IN VALOARE TOTALA DE 300.OO LEI.
nedumerirea mea este cum a calculat acele majorari de intirziere ,prin ce metode si baza legala daca nu am datorii la stat(taxe si impozite),sint persoana fizica si cum imi recomandati sa reactionez la asa ceva.Mentionez ca sint foarte multe persoane care desii nu au datorii la impozite au titluri executorii emise cu debit zero,dar au calculate majorari de intirziere diferite sume deloc de neglijat.nu mai spun ca emite titluri si pentru persoanele care au decedat acum 32 de ani si care nu au mostenitori ,proprietatiile lor fiind vindute de diferite alte persoane cu drept de mostenire.cu multumiri,antin.

Alte discuții în legătură

Facilitati og.30/2011 camicami camicami Buna tuturor, referitor la facilitatile prevazute in OG.30/2011 si modul lor de aplicare conf.OMFP 2604/2011, eu inteleg ca beneficiaza de aceste prevederi ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu dupa 23 ani Mariuss2014 Mariuss2014 Buna ziua in data 4.12.2013 am primit pe numele tatalui meu o somatie in baza art.145 din Ordonanta Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedura fiscala ... (vezi toată discuția)
Inlesniri la plata impozitului datorat de persoane fizice ptr bugetul de stat szebeni arthur szebeni arthur buna ziua, in 2007 am castigat la bursa ptr care datorez un impozit de 3600 ron,problema este ca toti banii am investit tot la bursa si acum portofoliul ... (vezi toată discuția)