avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despre executare pedeapsa cu privarea de libertate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

despre executare pedeapsa cu privarea de libertate

daca are de executat 3 ani 2 luni , in contopire .. nu cunosc termenul respectiv-executa 2/3 din pedeapsa. adica din 3 ani si 2 luni cati ani si luni trebuie sa execute.Va multumesc.Cu respecte.Gabriel

Alte discuții în legătură

Despre pedeapsa cu suspendare penal gabi1ro gabi1ro Buna.Acum cati va ani am primit o pedeapsa de 3 ani cu un termen de supraveghere de pana in 5 ani. In acest interval de timp am fost condamnat in strainatate ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor- nelamurire monicacm monicacm buna ziua....o persoana care are de executat o pedeapsa de 3 ani si 2 luni(primita cu suspendare)pt lovire si alte violente i se poate contopi pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)