avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despre pedeapsa cu suspendare penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despre pedeapsa cu suspendare penal

Buna.Acum cati va ani am primit o pedeapsa de 3 ani cu un termen de supraveghere de pana in 5 ani. In acest interval de timp am fost condamnat in strainatate Anglia la 1/2luni pedeapsa cu executare dupa ce mi am facut pedeapsa am revenit in romania si am continuuat procedura de supraveghere in care cei din acel serviciu de probatiune stiau ca am executat o anume pedeapsa insa nu mi au revocat o ci am continuuat programul de supraveghere.Intrebarea este .: in acest interval am savarsit din nou o fapta de legea penala si am fost condamnat la 2 ani revocandu se pedeapsa luata cu suspendare fixanduse o pedeapsa de 5 ani cu executare insa eu pot cere in instanta de apel sa imi scada acei 1/2 luni inchisoare executata in Anglia deoarece eu eram in acel moment sub supraveghere la tribunalul din Bihor..? Va multumesc pt raspuns. Cu respecte.Gabriel

Alte discuții în legătură

Masura supravegerii prevazuta de art. 863 cod penal dodonica dodonica Cand in decizia penala se aplica art 863 cp, -a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul de unde sa judecat cauza din Romania ... (vezi toată discuția)
Risc sa fiu privat de libertate? MihaelaPostica MihaelaPostica Sunt in termen de probatiune pe 3 ani..o luna in urma am incalcat legea si mi-a fost deschis alt proces pe numele meu..risc sa fiu privat de libertate sau nu (vezi toată discuția)
Savarsirea faptei in termenul de incercare- conducere sub influenta alcoolului- consecinte ion tauru ion tauru buna ziua in anul 2015 am fost prins la volan baut si am avut dosar penal din judecata mi sa dat 1 an inchisoare cu supendarea executari pedepsei si 2 ani ... (vezi toată discuția)