Am pierdut mapa cu cartea de imobil,cu certificatul de inregistrare fiscala,declaratia de inregistrare fiscala si stampila asociatiei si alte procese verbale scrise in timp. Ma intereseaza in primul rand ce pedeapsa pot primi ca presedinte neglijent de asociatie,fiindca am pierdut aceste acte ?
Le refaceti, le recuperati, le solicitati institutiilor care le mai au si ca vreti sau ca nu vreti timpul se scurge si viata merge inainte.
Daca va considerati vinovat si aveti probleme de constiinta pentru aceasta, dupa ce refaceti toate aceste acte, la prima adunare generala, povestiti proprietarilor si va prezentati demisia predanf uramtorului presedinte actele in regula.
@marin1ian
Va felicit pentru atitudine!
Pentru ca va preocupa asa de mult acest lucru va spun ce as fi facut eu in locul Dvs. avand aceeasi calitate.
As recupera, asa cum recomanda si colegul Adriantot, toate actele in duplicat de la institutiile emitente suportand personal costurile ocazionate de declararea la M.O., timbre, cereri, etc., dupa caz.
Nu mi-as da demisia dar as informa proprietarii cu prima ocazie, recunoscandu-mi vina si m-as supune deciziei pe care o vor lua. S-ar putea sa va surprinda decizia lor.
Onestitatea si corectitudinea fata de oameni e lucru rar.
Succes cu actele!
L.C.