avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pierderea actelor asociatiei de proprietari,consecinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pierderea actelor asociatiei de proprietari,consecinte

Am pierdut mapa cu cartea de imobil,cu certificatul de inregistrare fiscala,declaratia de inregistrare fiscala si stampila asociatiei si alte procese verbale scrise in timp. Ma intereseaza in primul rand ce pedeapsa pot primi ca presedinte neglijent de asociatie,fiindca am pierdut aceste acte ?
Cel mai recent răspuns: marin1ian , utilizator 18:12, 3 August 2012
Le refaceti, le recuperati, le solicitati institutiilor care le mai au si ca vreti sau ca nu vreti timpul se scurge si viata merge inainte.
Daca va considerati vinovat si aveti probleme de constiinta pentru aceasta, dupa ce refaceti toate aceste acte, la prima adunare generala, povestiti proprietarilor si va prezentati demisia predanf uramtorului presedinte actele in regula.

Va multumesc !
@marin1ian
Va felicit pentru atitudine!
Pentru ca va preocupa asa de mult acest lucru va spun ce as fi facut eu in locul Dvs. avand aceeasi calitate.
As recupera, asa cum recomanda si colegul Adriantot, toate actele in duplicat de la institutiile emitente suportand personal costurile ocazionate de declararea la M.O., timbre, cereri, etc., dupa caz.
Nu mi-as da demisia dar as informa proprietarii cu prima ocazie, recunoscandu-mi vina si m-as supune deciziei pe care o vor lua. S-ar putea sa va surprinda decizia lor.
Onestitatea si corectitudinea fata de oameni e lucru rar.
Succes cu actele!
L.C.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de a ajunge la actele contabile ale asociatiei de proprietari marian_chipu marian_chipu Buna ziua. Fac parte din CEx. al unei asociatii de proprietari si de mai bine de 3 ani ma lupt cu presedintele, administratorul si casiera pt. a-mi pune la ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese: administrator si presedinte liviubarbu liviubarbu Buna ziua Am achizitionat de curand o garsoniera in Bucuresti. Am gasit la Asociatia de proprietary urmatoarea situatie: o familie care conduce blocul - ... (vezi toată discuția)
Preºedinte nou în asociaþie de proprietari veche Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua. Se implinesc aproape 2 luni de cand am acceptat functia de presedinte al blocului in care locuiesc (2 scari x 72 ap.) si am incercat sa ma ... (vezi toată discuția)