avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 10 clase = studii medii????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

10 clase = studii medii????

Buna ziua,
Am o nelamurire, legata de incadrarea unui salariat, poate fi incadrat ca "sef echipa specializata" o persoana care are 10 clase desi in COR 2012 nivelul de instruire cerut este de studii medii? ce inseamna sa ai studii medii?
Va multumsec anticipat,
Cel mai recent răspuns: Annamariaa , utilizator 14:09, 3 August 2012
Deci are specializarea "mecanic" si il puteti incadra ca mecanic.
Pentru a fi incadrat ca "sef de echipa" depinde ce conditii de studii sunt prevazute in normele interne ale unitatii, de ce atributii cuprinde fisa de post.
Am o nelamurire: In acest sector de activitate "prelucrare piese auto" presupun ca se prelucreaza piesele auto (concret strung, rectificare, alezare, etc.?)
nu este prelucrare efectiva, primim piesele iar noi le "imbracam" cu un strat de catifea prin anumite procedee.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala alin81 alin81 Buna ziua am o mare rugaminte...as dori sa stiu daca scoala profesionala de 3 ani absolvita se incadreaza la studii medii...si daca da in ce lege se incadreaza ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! nivelul de studii 2 si 3 solicita diploma de bacalaureat? CasaAGS CasaAGS Buna ziua! Pentru incadrare in functia de Operator introducere, validare si prelucrare date, nivel 2 - studii medii este obligatoriu ca invatamantul liceal sa ... (vezi toată discuția)