avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii online si modificare sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii online si modificare sediu social

Intrebare pentru care am nevoie de raspuns urgent, VA ROG:
Daca se modifica sediul social al societatii de la Bucuresti la Campina, ce trebuie sa fac sa depun in mod corect declaratiile fiscale online? trebuie depus un nou formular 150 la ANAF Campina?
Cel mai recent răspuns: Mmusat , utilizator 16:05, 2 August 2012
Nu pentru on-line conteaza numai codul fiscal. Ca atare puteti sa va mutati unde doriti, dar codul fiscal nu se schimba si declaratiile sunt prelucrate numai si numai pe cod fiscal.
Multumesc frumos, intre timp am gasit si pe ANAF un loc unde puteti gasi raspunsuri la intrebari frecvente (faq)

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 150 carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Nu mai tin minte cum am procedat cu decl. 150 atunci cand am obtinut certif digital pt tr declaratiilor ; acum vreau sa tr decl on line, pe ac ... (vezi toată discuția)
Emigrare quebec jabbster jabbster As dori sa ne ajute cineva familiarizat/specializat in domeniul emigrarii in Quebec.Vrem o corectare de grila de eligibilitate la \"sange\". Va multumim (vezi toată discuția)