Buna ziua !
Nu mai tin minte cum am procedat cu decl. 150 atunci cand am obtinut certif digital pt tr declaratiilor ; acum vreau sa tr decl on line, pe ac certificat pt inca o firma. Trebuie sa tr la ANAF dupa care mi se tr. 150 cu care ( impreuna cu celelalte doc. ) ma prezint la ANAF - sau scot formularul 150 si l completez eu ?
Completati formularul 150 pe site ANAF, il listati, semnati si stamoilati, si , impreuna cu celelalte documente,( imputernicire notariala, copie CIF, CI etc) va prezentati la Administratia financiara pentru inregistrare. Ulterior veti primi confirmarea pe e-mail-ul pe care este inrolat certificatul.
Inainte de a incarca declaratia 150 de pe site-ul anaf trebuie completat un document de confirmare pe care-l gasiti de regula pe site-ul operatorilor de servicii.
Daca doriti mai multe informatii contactati-ma pe privat.
Declaratia 152
sanda65
Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.