avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua,Rog o clarificare despre semnatura digitala ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua,Rog o clarificare despre semnatura digitala la autentificare spv ANAF

Buna ziua,Pentru inscrierea cu e-factura pe site-ul ANAF mi-am achizitionat un certificat digital,avand un cont spv cu logare prin user si parola.La completarea pentru obtinerea aprobarii de utilizare a certificatului digital in spv,respectiv obtinerea formularului 150, in dreptul cui/cnp am completat cu cnp,considerand ca poti alege intre cele doua...asa reiese din respectiva formulare,Dupa ce am depus formularul 150 fizic,la sediu anaf,la cateva ore am primit mail de confirmare a aprobarii de utilizare a certificatului enuntat astfel : 'contul dvs a fost activat pentru cif (cnp-ul meu)...La autentificarea cu semnatura digitala in spv imi apare o pagina simpla cu alte rubrici-de ex. trezorerie..si nicidecum nu intra in pagina spv unde sunt inregistrat ca PFA si unde am listate decizii de plata respectiv plati....Suspiciunea mea este ca semnatura digitala a fost atribuita cnp-ului dar nu si cui.Intrebarea este,se poate face ceva in privinta asta?adica se poate solicita atribuirea semnaturii digitale,sa fie atribuita cui-ului?Si nu in ultimul rand,poate gresesc eu,dar daca enuntul este cui/cnp..dumneavoastra nu intelegeti ca puteti completa cu oricare din ele,nefiind specificata vreo conditie???

Alte discuții în legătură

Declaratia 152 sanda65 sanda65 Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)
Inregistrare în e-factura adriana# adriana# Buna ziua Ma lovesc de următoarea problema. Am o.cunostinta, electrician de meserie, care are un PFA iar contul SPV este făcut pe CNP. SPV este deschis ... (vezi toată discuția)
Cont spv pentru pfa pe baza de cnp. este necesar un cont nou în spv pe baza de cui? anageo22 anageo22 Bună ziua! Sunt înregistrată ca persoană fizică autorizată (PFA) și totodată înrolată de mai mulți ani în SPV (ANAF) pe bază de CNP. Am comunicat ... (vezi toată discuția)