Buna ziua,Pentru inscrierea cu e-factura pe site-ul ANAF mi-am achizitionat un certificat digital,avand un cont spv cu logare prin user si parola.La completarea pentru obtinerea aprobarii de utilizare a certificatului digital in spv,respectiv obtinerea formularului 150, in dreptul cui/cnp am completat cu cnp,considerand ca poti alege intre cele doua...asa reiese din respectiva formulare,Dupa ce am depus formularul 150 fizic,la sediu anaf,la cateva ore am primit mail de confirmare a aprobarii de utilizare a certificatului enuntat astfel : 'contul dvs a fost activat pentru cif (cnp-ul meu)...La autentificarea cu semnatura digitala in spv imi apare o pagina simpla cu alte rubrici-de ex. trezorerie..si nicidecum nu intra in pagina spv unde sunt inregistrat ca PFA si unde am listate decizii de plata respectiv plati....Suspiciunea mea este ca semnatura digitala a fost atribuita cnp-ului dar nu si cui.Intrebarea este,se poate face ceva in privinta asta?adica se poate solicita atribuirea semnaturii digitale,sa fie atribuita cui-ului?Si nu in ultimul rand,poate gresesc eu,dar daca enuntul este cui/cnp..dumneavoastra nu intelegeti ca puteti completa cu oricare din ele,nefiind specificata vreo conditie???
Declaratia 152
sanda65
Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)