avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... poprire cont bancar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

poprire cont bancar

Buna ziua,ma numesc Coleasa Bogdan si am o problema de ordin juridic,anul trecut mi-a fost infiintata o poprire pe conturile bancare personale,in urma neachitarii unei cheltuieli de judecata in valoare de 380 de lei.Mentionez ca in timp de aproape 7 ani,in care nu am fost notificat de existenta cheltuielii respective am putut folosi conturile normal.Acum doresc sa achit suma respectiva si va rog sa-mi spuneti care sunt pasii necesari spre a obtine ridicarea popririi infiintate.Va multumesc,al dvs Coleasa Bogdan
Achitati suma respectiva si trimiteti, sau va prezentati la institutia care a pus interdictie pe conturi, solicitand deblocarea. Cu adresa de la institutia respectiva va prezentati la banca iar aceasta va proceda inconsecinta, deblocand contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea situatie: desi sunt angajata ... Hayakhaelsy13 Hayakhaelsy13 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: desi sunt angajata de la 01.01.2019 pana in prezent la aceeasi institutie, astazi mi-a fost poprita suma de ... (vezi toată discuția)