Buna ziua,ma numesc Coleasa Bogdan si am o problema de ordin juridic,anul trecut mi-a fost infiintata o poprire pe conturile bancare personale,in urma neachitarii unei cheltuieli de judecata in valoare de 380 de lei.Mentionez ca in timp de aproape 7 ani,in care nu am fost notificat de existenta cheltuielii respective am putut folosi conturile normal.Acum doresc sa achit suma respectiva si va rog sa-mi spuneti care sunt pasii necesari spre a obtine ridicarea popririi infiintate.Va multumesc,al dvs Coleasa Bogdan
Achitati suma respectiva si trimiteti, sau va prezentati la institutia care a pus interdictie pe conturi, solicitand deblocarea. Cu adresa de la institutia respectiva va prezentati la banca iar aceasta va proceda inconsecinta, deblocand contul.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.