avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1715 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cetatenie ungara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cetatenie ungara

Buna ziua !

Tocmai am aflat ca daca ai vreunu dintre stramosi de nationalitate maghiara iti poti face cetatenie.Din cate am inteles iti trebuie un document care atesta ca persoana respectiva este de nationalitate maghiara sau a fost nascut pe teritorul Ungariei.Bunica mea este unguroaica , dar problema e ca in certificatul de nastere apare cu nume romanesc (fiind numele strabunicii mele) si din cate am auzit eu trebuie sa apara cu nume maghiar.As vrea sa stiu daca dinsa apare cu nume romanesc si unu dintre parintii ei ce apare in certificatul de nastere este maghiar as putea sa'mi fac si eu cetatenie maghiara?!


Mii de multumiri :D

Alte discuții în legătură

Acte necesare si demersuri pentru dobandirea cetateniei maghiare Szikla Szikla Salutari As dori sa intreb ce acte sunt necesare pentru depunerea dosarului pentru cetatenia maghiara , stiu ca trebuie depus la Consulatul Maghiar din Cluj ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza un copil nascut in strainatate? draganrandrei draganrandrei Buna ziua, Sunt cetatean roman rezident in Islanda. In curand eu si sotia mea vom fi parinti :) Conform legii cetateniei : \\" Art. 5. - Copiii ... (vezi toată discuția)
Cetatenie maghiara beatedy beatedy Buna ziua As avea o intrebare: mai nou, cetatenii romani de nationalitate maghiara, care pot demonstra ca au avut bunici sau strabunici nascuti inainte de ... (vezi toată discuția)