avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare ESTE POSIBIL UN PARTENERIAT PUBLIC-PRIVAT , INITIAT DE ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

ESTE POSIBIL UN PARTENERIAT PUBLIC-PRIVAT , INITIAT DE UN PRIVAT?

Buna ziua. As vrea sa stiu care sunt pasii pentru a initia un parteneriat public privat? detin o suprafata de teren in Baneasa si am interdictie la constructie pe motiv ca terenul este mare si nu sunt prevazute strazi. daca tot trebuie sa constituim strada de 9 m latime pe 300 m lungime, asa cum mi s-a spus la Primaria Capitalei, am vorbit si cu vecinii sa facem un contract de parteneriat public privat cu primaria si sa cedam strada in administratie ca bun public, cu conditia sa o asfalteze, sa asigure utilitatile (gaze, curent electric, apa, canalizare), iluminat public plantare pomi. Care sunt pasii si cum putem face ca sa fie toata lumea multumita (noi ca pierdem din curtile noastre) primaria castiga o strada?

Alte discuții în legătură

Donatie teren pentru largire strada apartinand domeniului public camiha camiha Buna ziua! As aprecia daca m-ati putea ajuta cu o opinie in privinta unei spete: O companie din Romania, proprietara a unui teren de mari dimensiuni, ... (vezi toată discuția)
Canalizare, iluminat si asfaltare buna ziua! am construit o casa ... googoosha googoosha Canalizare ,iluminat si asfaltare Buna ziua! Am construit o casa de curind si problema cea mai mare e ca nu avem canalizare pe Alee,nemaivorbind de iluminat ... (vezi toată discuția)
Utilitati trase ilegal pe teren catalina_26 catalina_26 buna ziua, detin un teren parte dintr-un lot mai lung de 5 parcele. terenul meu este primul avand acces atat la sosea cat si la drumul de ... (vezi toată discuția)