avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum pot sa salvez cel putin una dintre garantiile ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum pot sa salvez cel putin una dintre garantiile imobiliare

Am 2 firme x, y, ambele cu credite la doua banci diferite.Firma x are un credit avand garantie un imobil ce apartine firmei y. Firma y are drept garantie un imobil ce apartine unei persoane fizice. Peste doua luni cred ca o sa intru in imposibilitate de plata.Ce pot sa fac ca sa salvez cel putin una din cele doua garantii?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: popescutioan , utilizator 11:21, 6 August 2012
daca exista ipoteca institutita in favoarea bancii, nu aveti nici o sansa sa le salvati de la executare silita.
Dar daca cer faliment ?
garantiile tot vor fi executate silit de catre creditorii garantati in cadrul procedurii de lichidare a firmei.
ati outea incerca insolventa in vederea reorganizarii dar aveti nevoie de un plan de reorganizare f bun si convingator. sau un concordat preventiv.
discutati cu un avocat si cu un practician in insolventa.
Solutii sunt! Ar trebui sa va permiteti un avocat bun, care sa incerce sa va ajute. Gratis nu cred ca puteti primi sfaturi atat de valoroase.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salvarea unei societati comerciale andrada_sb andrada_sb Ce se poateintampla cu o societate comerciala cu raspundere limitata, care nu mai produce, nu a mai avut activitate de mai bine de 3 luni, este in pragul ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru redresare financiara SEFORA SEFORA va rog sa imi spuneti ce solutii pot avea pentru redresarea financiara a societatii , tinand cont de faptul ca am datorii catre finante si un credit la banca ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat ok ok buna ziua, as vrea sa-mi raspunda cineva si mie la o intrebare; am datorii la finante impozit si tva, dar nu am bani in aceasta perioada si cum ... (vezi toată discuția)