avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare student
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare student

Se poate angaja un student cu 8 ore?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 3 August 2012
Raspunsul este da.In plus e bine sa stiti.

Firmele care angajeaza elevi si studenti cu contracte de munca in perioada vacantei de vara primesc cate 250 de lei pe luna pentru fiecare tanar incadrat in munca, potrivit unei legi prin care se acorda stimulente financiare din bugetul de somaj companiilor care angajeaza tineri (Legea nr. 72/2007).

"Angajarea elevilor si studentilor se poate realiza pe perioada vacantelor, iar stimulentul financiar se poate acorda pentru o perioada de maximum 60 de zile lucratoare intr-un an calendaristic, pentru fiecare elev si student pentru care s-a incheiat contract individual de munca. Diferenta dintre stimulentul lunar acordat si salariul realizat se suporta de catre angajator din fonduri proprii", sustin repre­zentantii ANOFM.
Se poate angaja cu orice fel de tip de c.i.m. , indiferent ca este sau nu in perioada vacantelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce beneficii sunt pentru angajarea unui elev de 17 ani idroidsq idroidsq Buna ziua, Am o sala de jocuri playstation 4 / PC as vrea sa angajez pe timp de vara elevi si as vrea sa stiu care sunt beneficiile. Unii spun ca nu se ... (vezi toată discuția)
Subventie somaj NNorbert NNorbert Buna ziua, Firma noastra angajeaza pe baza unui contract de munca, pe perioada determinata un student pe perioada vacantei. Care sunt facilitatile ... (vezi toată discuția)
Angajare student mariusdan12 mariusdan12 ce avantaje sunt in cazul angajarii unui student? Multumesc (vezi toată discuția)