avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fond de risc incorect
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fond de risc incorect

Buna ziua!
am nevoie de tariful de risc pt CAEN 4711 si CAEN 4120 , am gasit pe net ca ar fi 1.5 respectiv 4.5 , am refacut decl.112, dar tot eroare de validare mi-a dat, unde se gasesc aceste tarife de risc corecte??? sper ca nu e pr. ca voi depune a2a oara rectificativa....
multumesc!!!!
Descarcati de aici.
[ link extern ]

susrsa-cabinetexpert.ro

Daca a-ti apucat sa semnati declaratia trebuie sa o luati de la capat.In mod normal la introducerea corecta a codului CAEN trebuie sa va apara procentul corect.
multumesc!!!!...daaaaa am luat "tariful" din prima coloana la rectificativa acum am vz defapt ca scrie clar TARIF dar orbul e orb...:) si totusi prima coloana ce inseamna cea cu CR?
Sincer nu stiu,eu fac D 112 din aplicatia de salarii.Nu pot sa va ajut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia d112 atentionari noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Am trimis declaratia D112 si am primit mesajul ca nu exista erori de validare, dar am primit un mesaj de atentionare care suna cam asa: Campul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 actualizata: ultima versiune: soft a (versiunea 11/18.07.2011), soft j (versiunea 1.5.0/18.07.2011) Valentin_buzau Valentin_buzau [b]DECLARATIA 112 actualizata: ultima versiune: Soft A (versiunea 11/18.07.2011), Soft J (versiunea 1.5.0/18.07.2011)[/b] Fiti atenti ca a aparut o noua ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)