avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Sal. cum pot sa vad salariul brut din REVISAL pe portalul reges cand ma loghez ?
nu se pot vedea toate datele?
intreb, pt ca nu stiu daca ultima contabila mi-a operat modificari de salarii in revisal
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:03, 4 August 2012
Sporurile se pot vizualiza, in dreptul numelui fiecarui salariat este semnul +, daca se intra pe fiecare se poate vedea tip spor si valoare...
Si atunci... imi puteti spune cum verific exact scris negru pe alb ce a depus fosta contabila sa pot sa imi reconstruiesc baza de date? am dat deja 2 amenzi si cei de la itm refuza sa-mi furnizeze vechea baza de date (cu operarile facute la salarii)

Rog raspuns!!!!
multumesc din suflet
Modificarile la salarii se pot din actele aditionale intocmite cu ocazia modificarii acestora ...
multumesc
freeelis a scris:

Modificarile la salarii se pot din actele aditionale intocmite cu ocazia modificarii acestora ...

In viata de zi cu zi pot aparea fel de fel de probleme si statul, prin reprezentantul sau I.T.M. in acest caz, trebuie sa fie alaturi de contribuabili.

De aceea, nu cred ca este o interdictie legala datorita careia functionarii statului sa nu ajute un agent economic la reconstituirea unor date pierdute si punerea de acord a inscrisurilor cu realitatea.

In fond, si pentru asta se fac raportarile catre institutiile statului.

Ultima modificare: Vineri, 3 August 2012
Iulian MANEA, Contabil

Alte discuții în legătură

Completare si vizualizare reges rusumona rusumona salariile trasmise pe reges pot fi vizualizate? nu stiu ce salarii a incarcat contabilul unei firme ..daca a transmis ultima modificare din revisal multumesc! (vezi toată discuția)
Reges - programul online pentru a transmite revisalul melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: cand accesez portalul ReGes cu utilizator si parola si verific daca s-a incarcat .rvs-ul transmis, dau un click pe nr. de inregistrare/incarcae ... (vezi toată discuția)
Revisal ionita1 ionita1 Buna ziua,, Am si eu o mare nedumerire legat despre fisiere care nu au fost validate in revisal.. Cine cum pot face eu dovada ca acele fisiere au fost ... (vezi toată discuția)