avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acuzata ca mi-am omorat fetita,
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acuzata ca mi-am omorat fetita,

Buna seara,sunt acuzata de catre soacra mea ce mi-am omorat copilul avand proba inregistrarea audio in care spune ca mi-am omorat fetita.In urma cu un an de zile am facut cezariana si fetita mi-a murit dupa 40 min de rususcitare, sa constatat decesul.Am incercat pe cale amiabila sa vb cu ea sa ai spun sa termine cu aceasta acuzatie dar nu este chip sustine in continuare ca eu am amorat fetita.Am facut plangere la seful de post din comuna aninoasa dar dansul mi-a spus ca aceasta este o calomie si nu mai exsia in legea de asa ceva,mai spunandu-mi ca probele mele nu sunt conclundente adica doar iregistrarile audio.In afara de acuzatia de sus care imi este adusa sunt mult mai multe atat cuvinte jignitoareadrsate in mod repetat mie pana a ma acuza de adulter ca am trait cu tatal meu biologic.Va rog din suflet sa imi spineti ce pot face si unde ma pot adresa daca la seful de post nu?
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 21:55, 2 August 2012
Cel mai bine este sa nu o mai bagati in seama. O sa vedeti, incet, incet, cata liniste o sa aveti. Dar noua, oamenilor in general, ne place sa ne incontram, sa ne motivam actiunile, si de acolo pan la cearta, bataie, nu mai este decat un pas!
Asa ca vedeti-va de treaba, o sa va mai sicaneze un pic si apoi o sa se plictiseasca. Acum ii face placere pentru ca ii raspundeti la provocari.
Ar fi bine daca ar tacea dar nu tace din gura si vreau sa merg pe cale legala sa ma invete cineva ce pot face...Nu mai pot suporta aceasta acuzatie si cum se uita vecini la mine ca la un monstru de mama,este prea dureros pt mine..
1) Intr-adevar daca taceti,si ea va tot reproseaza,mai ales ca a spus si la oameni,oamenii vor crede ca e adevarat ce spune soacra dvs,si normal ca nu va place sa va priveasca lumea cu alti ochi.

2) Ca sa-i dati o lectie,ar fii bine sa o dati in judecata dvs pe soacra ptr calomnie ( acuzatii nedrepte ) Poate asa va invata ceva,adica sa nu mai vorbeasca aiurea. Martori aveti pe vecini caruia soacra le-a spus ca v-ati omorat copilul.

3) [editat- pe viitor cititi cu mai multa atentie mesajul caruia ii raspundeti]
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces l-anamaria l-anamaria Sunt eleva in clasa a 10 si la scoala trebuie sa facem un \"Proces Literar\",iar eu sunt procurorul.A-si avea nevoie de putin ajutor deoarce nu stiu cum ar ... (vezi toată discuția)
Calomnie din partea soacrei pentru nora miky_crys miky_crys Buna ziua! Va scriu datorita unui motiv cu care ne-am obisnuit toate femeile la inceputul casatoriei. Bineinteles , dupa nunta voi sta la socrii. Cum e de ... (vezi toată discuția)
Un minor raspunde penal la 14 ani chiar si pentru o gluma? ADRIANA CALIN ADRIANA CALIN copilul meu , de 14 ani ,impreuna cu un prieten a facut o gluma proasta unui alt copil folosindu-se de un id cu nume de fata. Fericit ca a intalnit pe cineva ... (vezi toată discuția)