avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTRACT DE CONSULTANTA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTRACT DE CONSULTANTA

Un Birou Expert Contabil ce apartine sotiei administratorului care conduce o societate A, are voie sa incheie un contract de consultanta ( intocmire, vizare bilanturi,depuneri declaratii, etc) si ce implicatii fiscale au facturile intocmite in baza acestui contract asupra societatii.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: bodoio , utilizator 21:57, 2 August 2012
Da, are voie, si acest birou are obligatia sa respecte legile, facturile emise de catre acest birou sunt perfect legale, cred totusi ca din alta parte provine temerea d-voastra.
Are voie sa intocmeasca contract de consultanta cu societatea sotului? poate nu am pus intrebarea corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toate societățile comerciale au nevoie de contabil autorizat/atestat? semnătura administratorului nu-i suficientă? marcel.damaschin marcel.damaschin Orice societate are nevoie de contabil autorizat/atestat? Semnatura administratorului nu-i suficienta? Evident, nu includ si vizarea bilantului anual. Multam! (vezi toată discuția)
Daca am o firma de consultanta nefiind membru ceccar pot tine contab lylyan lylyan Buna ziua Sunt angajata ca si economist. Nu sunt membru ceccar. Firma la care sunt angajata are ob sec de activitate evid contabila si al ob. ... (vezi toată discuția)
Cine intocmeste facturile? GIGIHAIDU GIGIHAIDU Fals sau eronat?Intr-o societate pe actiuni cu compartimente bine stabilite,contabiltate,tehnic,personal,etc,personalul din contabilitate care contabilizeaza ... (vezi toată discuția)