avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONTRIBUTII RISC MATERNAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONTRIBUTII RISC MATERNAL

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti ce contributii (si in ce procent) se retin din indemnizatia primita de salariata care se afla in concediu de risc materna ?
Multumesc..
Cel mai recent răspuns: CORNEA ADRIAN , utilizator 12:09, 3 August 2012
Indemnizatia de risc maternal nu este impozabila,din aceasta se retine CASin procent de 10,5%(angajat)si 20,8%angajatordin 741lei(35%din 2117lei-venitul mediu brut in 2012).
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ingrijire copil cod indemnizatie 9 anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pentru concediu medical indemnizatie 9 , se retine 10.5% pensie, dar impozit pe salariu se retine ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal prof_romana_particular prof_romana_particular Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cat se opreste CAS la concediul prenatal? 9,5% sau 10,5%? Din venitul meu brut realizat sau din salariul minim pe economie? (vezi toată discuția)
Contributii indemnizatie maternitate ionut c ionut c Buna ziua! In cazul unei angajate care intra in concediul de maternitate de 126 de zile ce contributii trebuie sa vireze angajatorul si ce contributii i se ... (vezi toată discuția)