avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical ingrijire copil cod indemnizatie 9
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical ingrijire copil cod indemnizatie 9

Buna ziua!

Va rog sa-mi spuneti daca pentru concediu medical indemnizatie 9 , se retine 10.5% pensie, dar impozit pe salariu se retine ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:57, 27 Martie 2012
Buna ziua,

pentru CM cod 09 se retine CAS angajat si angajator, plus contributia pt accidente si boli profesionale ( raportate la salariul minim pe economie).
Se retine CAS,angajat si angajator,10,5%x741 si respectiv 20,8%x741 raportat la nr. de zile de concediu,(unde741reprezinta 35%din salariul mediu brut in 2012,care este de 2117lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii risc maternal CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce contributii (si in ce procent) se retin din indemnizatia primita de salariata care se afla in concediu de risc materna ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal prof_romana_particular prof_romana_particular Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cat se opreste CAS la concediul prenatal? 9,5% sau 10,5%? Din venitul meu brut realizat sau din salariul minim pe economie? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal este un venit impozabil? gheru1 gheru1 Revin cu o intrebare legata de concediu prenatal. Ce anume se retine din concediu prenatal? Somaj, sanatate, pensie si de asemenea impozit de 16% sau doar ... (vezi toată discuția)