avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori E utila sectiunea Bursa in cadrul Avocatnet.ro?
Discuție deschisă în Bursa de valori

E utila sectiunea Bursa in cadrul Avocatnet.ro?

Ce alte informatii v-ati mai dori sa aducem acolo? Ce lucruri doriti sa aflati despre bursa?
Cel mai recent răspuns: merlyn , utilizator 17:24, 30 August 2009
Cred ca este utila aceasta sectiune si as vrea sa vad si eu macar saptamanal un grafic al evolutiei principalelor societati cotate la bursa.....
Si nu ar fi rau nici cate un interviu saptamanal cu cate un broker cunoscut pe piata care sa analizeze principalele cotatii bursiere!
B-)
Subscriu la ideea colegului cu referire la posibilitatea postarii periodice a unor opinii, analize, sinteze ale unor reprezentanti avizati implicati in piata de capital. Cu siguranta intre cei prezenti pe avocat.net sunt multe persoane interesate de piata de capital din Romania.

Felicitari pentru acest demers!
In primul rand e bine de stiut ca a tranzactiona pe o piata nu este un joc. Deci expresia "joc pe bursa " nu e cea mai potrivita.
A tranzactiona pe o piata (oricare ar fi ea), necesita un volum de munca important iar eventualele profituri vor veni numai dupa fff. multa munca.
Pot incerca sa fac o analiza saptamanala asupra evolutiei principalilor indici bursieri din Romania cat si a celor internationali,a principalelor monede mondiale.
O sa incerc sa iau legatura cu administratorul acesui site pentru a pune la punct niste detalii.
Nu stiu in ce masura o sa am timp pentru toate astea. Ar fi ok sa fim o echipa care sa faca toate astea. Sa vad daca pot atrage in aceasta actiune citiva prieteni care posteaza asemenea analize si pe alte site-uri. Nu e usor si e mult de munca.
Daca aveti intrebari postati-le aici si voi incerca sa raspund la ele in limita cunostintelor mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciu semnale de tranzacționare forex. cum aș putea încadra această activitate economică? ciprian.moraru ciprian.moraru Buna ziua! Tranzactionez pe pietele valutare si as dori sa initiez un serviciu de semnale de tranzactionare. Ce presupune acest serviciu?! In urma unor ... (vezi toată discuția)
Investitii fara moarte la bursa Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu RRC,TGN,DAFR,SNP,TEL, etc utilitati......acestea nu au moarte....,scaderi temporare poate. In plus cred ca suntem foarte jos cu preturile ceea ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni sif blackjack blackjack Buna ziua, As dori sa vand 6000 actiuni SIF Muntenia. Cum trebuie sa procedez si care este pretul acestora? (vezi toată discuția)