avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Sapare fundatie fara acte
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Sapare fundatie fara acte

Buna ziua, vreau sa sap santurile pentru fundatie undeva la tara, ca utilitati nu sunt decat apa si curent, nu am ce sa ating in timp ce sap. Am titlu de proprietate, dar cadastru inca nu a iesit, proiectul pentru casa il am, dar nu este semnat final pentru ca nu am celelalte acte. Intrebarea mea este daca pot lua amenda daca sap doar santul, exista vreo lege in privinta asta? Cum imi pot da ei amenda daca eu nu le dau voie sa intre in curte sau sa-mi pozeze curtea, nu trebuie sa faca rost de un mandat ceva? ma refer la primarie nu la autoritatile judetene care se ocupa cu treaba asta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:40, 3 August 2012
Un sfat prietenesc; nu riscati sa incepeti sapaturilr fara autorizatia de construire. Dupa obtinerea acesteia aveti obligatia de a anunta la Primarie si la Inspectoratul pentru constructii inceperea lucrarilor. A nu permite intrarea in curte sau pozarea nu va ajuta daca nu aveti aprobarile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii construiesc pe spatiul public lauraoradea lauraoradea buna seara, am o problema si va rog mult sa ma ajutati sa o rezolv. am o casa la tara. in vecinatatea casei mele este un drum de acces dupa care un sant de ... (vezi toată discuția)
Interdictie de a construi marfan marfan Buna ziua, Am o ruda care s-a apucat sa traga apa si sa faca toate pregatirile pe un teren pe care suntem mai multi mostenitori. Avem certificatele, terenul ... (vezi toată discuția)
Vecinii construiesc pe spatiul public lauraoradea lauraoradea buna seara, am o problema si va rog mult sa ma ajutati sa o rezolv. am o casa la tara. in vecinatatea casei mele este un drum de acces dupa care un sant de ... (vezi toată discuția)