Am o ruda care s-a apucat sa traga apa si sa faca toate pregatirile pe un teren pe care suntem mai multi mostenitori. Avem certificatele, terenul este mentionat in ele prin titlurile de proprietate, unii dintre mostenitori nu suntem de acord sa i-l cedam lui. In mod abuziv, acea ruda si-a arogat acel teren ca fiind al lui si se pregateste sa faca casa.
Se poate pune interdictie la construire? si daca da, cum si unde?
multumesc.
1. Deschideti proces pentru partaj succesoral - iesire din indiviziune.
2. Introduceti actiune in justitie, pe calea ordonantei presedintiale, prin care solicitati sistarea lucrarilor de constructie ale mostenitorului respectiv pana la finalizarea procesului de partaj.
Pana una-alta, sesizati compartimentul de urbanism din cadrul primariei ca acea persoana construieste fara autorizatie...daca primeste o amenda de vreo 10.000 RON, am o vaga banuiala ca se va potoli urgent!!
Proprietate teren
ralu192000
Buna ziua, eu am o problema cam incalcita.
Bunicii sotului meu au avut 7 copii (2 baieti, 5 fete), carora le-au lasat mai multe terenuri, \\\"la comun\\\". ... (vezi toată discuția)
Constructie casa
queenimob
Buna ziua,
as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu constructia unei case.Pe scurt,parintii au o casa de 70 mp,pe un teren de 340 mp.Tatal a ... (vezi toată discuția)