avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Estimam cat o sa fie cursul leu euro in septembrie ...
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Estimam cat o sa fie cursul leu euro in septembrie 2009?

Piata abunda de tot felul de estimari cu privire la locul pe care l-ar putea avea leul in 2009. Unii spun ca am putea ajunge la un curs de 4,7, altii ca e probabila o revenire a cursului, in a doua jumatate a anului, spre valori de 4 - 4,1.

Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: badguygoodguy , utilizator 12:40, 29 Decembrie 2009
In opinia mea evolutiile spectaculoase, respectiv variatii > +/- 5% pot fi determinate fie de evenimente macroeconomice si sociale majore fie de evenimente importante in sistemul bancar si in politica BNR. Cred mai degraba in evolutii mai line pentru urmatoarele luni.
Parerea mea este ca va fi 4,3 RON= 1 euro
B-)
1 EUR = 4.4 LEI :bow:
Cand sunt alegerile? :)) Desi nu este de ras... Cum se explica scaderea la -8,8 PIB (oficial) si un curs valuatar mai stabil decat ever ?
Cred ca in ritmul acesta nu suntem prea departe de ex Zimbabwe si vom trece la anul la tiparirea de bancnote. Poate se schimba totusi ritmul... Cineva spunea ca UE nu-si permite un membru falimentar.
Revenind la intrebare: in ciuda eforturilor conjugate BNR+instit. prezidentiala : 1 E = 4,55 lei
1 euro cu 4,2 lei, +/-3%

Alte discuții în legătură

Cresterea monedei europene nefis nefis buna ziua va rog daca puteti sa-mi spuneti parerea dvs ,daca moneda europeana va creste in raport cu leul in situatia in care guvernul este nevoit sa creasca ... (vezi toată discuția)
Francii elvetieni - credite cu probleme negulescucamelia negulescucamelia In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane ... (vezi toată discuția)
Credit ron in derulare la momentul trecerii la moneda unica europeana storm85 storm85 Ce se va intampla cu creditele in lei cand vom trece la euro in conditiile in care ne aflam sub perioada contractuala si nu dorim sa semnam un act aditional ... (vezi toată discuția)