Buna ziua!
Am cumparat un apartament anul trecut in octombrie in vederea schimbarii spatiului de locuit in cabinet stomatologic drept pentru care am luat in momentul cumpararii acordul de la toti vecini,acord notarial cu vecinii direct invecinati +acord notarial asociatie proprietari.Atunci cand am cumparat apartamentul eram student in anul 6...iar anul acesta am depus actele pentru o autorizatie de constructie cu intrare separata dar m-am lovit de taxa de publicitate unde trebuie sa fiu inscris ca si CMI iar eu in acest moment nu am aceasta titulatura dar o sa o am in octombrie.Drept urmare vreau sa va intreb daca acordurile notariale cu vecinii mai sunt valabile si atunci(1 an de la semnarea lor).Multumesc
Intr-o tara normala ar trebui sa fie valabil, dar trimte-mi pe mail acordul, un acord are valoare de conventie, daca nu are durata determinata, este valabil for ever, iar in cazul in care o autoritate solicita unul nou, eventual cu numele CMI (nu m-ar mira) si cei ce si-au dat acordul initial, refuza acum, avem posibilitatea actiunii pe abuz de drept cu daune interese. In orice caz cel potrivnic, dupa ce ii putem explica, cred ca intra in banca lui. In rest, iti doresc mult succes, cu atat mai mult ca am o prietena draga in anul 6 la stoma Bucuresti.