avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Valabilitate acord vecini+asociatie proprietari ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Valabilitate acord vecini+asociatie proprietari privind infintare cabinet stomatologic

Buna ziua!
Am cumparat un apartament anul trecut in octombrie in vederea schimbarii spatiului de locuit in cabinet stomatologic drept pentru care am luat in momentul cumpararii acordul de la toti vecini,acord notarial cu vecinii direct invecinati +acord notarial asociatie proprietari.Atunci cand am cumparat apartamentul eram student in anul 6...iar anul acesta am depus actele pentru o autorizatie de constructie cu intrare separata dar m-am lovit de taxa de publicitate unde trebuie sa fiu inscris ca si CMI iar eu in acest moment nu am aceasta titulatura dar o sa o am in octombrie.Drept urmare vreau sa va intreb daca acordurile notariale cu vecinii mai sunt valabile si atunci(1 an de la semnarea lor).Multumesc
Cel mai recent răspuns: hakie07 , utilizator 02:20, 5 August 2012
Intr-o tara normala ar trebui sa fie valabil, dar trimte-mi pe mail acordul, un acord are valoare de conventie, daca nu are durata determinata, este valabil for ever, iar in cazul in care o autoritate solicita unul nou, eventual cu numele CMI (nu m-ar mira) si cei ce si-au dat acordul initial, refuza acum, avem posibilitatea actiunii pe abuz de drept cu daune interese. In orice caz cel potrivnic, dupa ce ii putem explica, cred ca intra in banca lui. In rest, iti doresc mult succes, cu atat mai mult ca am o prietena draga in anul 6 la stoma Bucuresti.
multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa cumpăr un cabinet stomatologic. acesta ... Andreea1790 Andreea1790 Buna ziua! Doresc sa cumpăr un cabinet stomatologic. Acesta a funcționat din 2001 intr-un apartament situat intr-un bloc de locuințe. Schimbarea de ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet stomatologic gabi4d gabi4d Buna seara , De curand am cumparat o garsoniera situata la parterul unui bloc cu intentia de a amenaja un cabinet stomatologic. Am fost la Primarie , ... (vezi toată discuția)