avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COMERCIALIZAREA PRODUSELOR COSMETICE FABRICATE IN UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COMERCIALIZAREA PRODUSELOR COSMETICE FABRICATE IN UE

Buna ziua!
am o firma recent deschisa care se ocupa de comertul cu produse si aparatura cosmetica fabricate si notificate la Ministerul Sanatatii in Italia. Am incercat sa ma informez de pe net cum trebuie sa procedez ca sa fiu in legalitate si in Romania, insa nu am gasit raspunsul care sa ma lamureasca.
Prin urmare am urmatoarele intrebari :
1. Trebuie sa notific si eu Ministerul Sanatatii ca vreau sa vand pe piata romana aceste produse? Daca da cum sa procedez?
Formularul de notificare de pe situl [ link extern ] .
Nu gasesc nici o informatie care sa imi spune cum sa fiu in legalitate cu aceste produse.
Producatorul Italian al acestor cosmetice mi-a spus ca si eu ca firma trebuie sa notific Ministerul Sanatatii din Romania ca vreau sa comercializez produsele fabricate de ei .
2. Cum se obtine autorizatia de libera vanzare in 5 tari din U.E.?

Alte discuții în legătură

Comercializare pe piata din ro a unui ulei 100% natural raduh raduh Buna ziua, Doresc sa comercializez pe piata din Romania urmatorul produs: - Ulei 100% natural comestibil dar cu multiple moduri de utilizare ca si produs ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse cosmetice produse in anglia madalina.o madalina.o Buna ziua. Doresc sa comercializez produse cosmetice produse in Anglia. As dori sa stiu care este procedura de comercializare in Romania, daca este necesar sa ... (vezi toată discuția)
Certificat de conformitate CristiSLK CristiSLK Buna seara. Am si eu o nelamurire: Vreau sa import de la o firma din UK cosmetice fabricate in UE printr-un SRL. Am intrebat mai multi furnizori de ... (vezi toată discuția)