avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... INTREBARE DIN CIRCULATIE....
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

INTREBARE DIN CIRCULATIE....

BUNA. mi-au suspendat carnetul de conducere, pe o perioada de 30 de zile, din cauza unei depasiri neregulamentare, si as vrea sa stiu daca in timpul acestor 30 de zile am voie sa circul cu un moped.

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: miklosgyongyi , utilizator 11:32, 4 August 2012
da poti conduce un moped sub 50 cm. dar si pt el, legal, iti trebuie un atestat de absolvire a unor cursuri in cadrul unei scoli de sofer .
ieri mi-a trecut perioada de 30 de zile dar nu am fost sa-mi scot carnetul inca pentru ca nu am avut timp, si in weekend ar trebui sa ajung cu masina undeva. pot sa conduc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere mopede Mopedist Mopedist Conform Ordinului Ministerului Afacerilor Interne nr. 82/2013 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului administratiei si internelor nr. 268/2010 ... (vezi toată discuția)
Moped emanuel1986 emanuel1986 Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Andrei123dssfgd Andrei123dssfgd Am fost prins cu scuterul pe DN de catre politia rutiera Vaslui, as vrea sa stiu ce as putea pati, am fost chemat la sectie la audieri iar acum astept sa vad ... (vezi toată discuția)