avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

Am fost prins cu scuterul pe DN de catre politia rutiera Vaslui, as vrea sa stiu ce as putea pati, am fost chemat la sectie la audieri iar acum astept sa vad ce se va intampla, imi pote spune cineva care ar fi consecintele, in special imi pasa daca pot da de permis cand fac 18 ani ? mai am 3 luni pana cand ma pot apuca de scoala de soferi
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2015
Andrei123dssfgd, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrei123dssfgd , utilizator 15:49, 28 Aprilie 2015
Ar trebui sa va pese sa nu va alegeti cu dosar penal, nu ce se intampla cu permisul.
De la data pronuntarii unei hotarari cu suspendare, un an nu aveti voie sa dati examen pentru permis.
Nu am spus ca nu imi pasa, dar imi pasa in special de permisul auto, as vrea sa stiu daca se ajunge asa departe pentru un moped si daca imi scot cazierul acum cand nu s-a incheiat procesul sau ce este, pot folosi cazierul pentru carnet?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal mircea127 mircea127 Buna ziua , acum aproximativ 4 luni am condus un scuter fara carnet , am fost oprit de politie si am fost dus la sectie sa dau declaratie , ei mi-au spus ca o ... (vezi toată discuția)
Moped emanuel1986 emanuel1986 Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as vrea sa știu dacă ma prins cu un permis fals ... Gabriel Nicoleta Gabriel Nicoleta Bună ziua As vrea sa știu dacă ma prins cu un permis fals și încă nu sa ajuns la procuror pot sa ma apuc de școală de șoferi aia legală? Nu ma ... (vezi toată discuția)