avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar Penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar Penal

Buna ziua , acum aproximativ 4 luni am condus un scuter fara carnet , am fost oprit de politie si am fost dus la sectie sa dau declaratie , ei mi-au spus ca o sa am dosar penal , intrebarea mea este daca pot sa ma apuc de scoala de soferi , am auzit ca pot sa scot cazierul dar daca intre timp primesc pedeapsa , la examen nu se mai verifica odata cazierul ?
Aveti dosar penal, daca veti fi condamnat permisul obtinut pana la ramanerea definitiva a hot. judecatoresti se va anula.
Maine ma ducl la politie pentru ultima data sa mai dau o declaratie , pentru ce se tine cont in declaratie in afara de sinceritate (gen sa spun ca imi pare rau , etc ...) ?
Depuneti si acte in circumstantiere, gen o caracterizare de la locul de munca, diplome, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis Andrei123dssfgd Andrei123dssfgd Am fost prins cu scuterul pe DN de catre politia rutiera Vaslui, as vrea sa stiu ce as putea pati, am fost chemat la sectie la audieri iar acum astept sa vad ... (vezi toată discuția)
Dosar penal...cazier? annie3cool4u annie3cool4u Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis pe un drum public - consecinte, necesitate asigurare aparare RisTiN RisTiN Buna ziua,as avea si eu nevoie de ajutorul vostru intr-o problema. Intr-o seara venind de la lucru cu masina am fost oprit de radar.Eu nu posed permis de ... (vezi toată discuția)