avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... actionarea in instanta a angajatorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

actionarea in instanta a angajatorului

Va multumesc mult pt raspunsurile date .Ati fost de mare ajutor.As dori sa imi spuneti daca pot actiona in instanta angajatorul fara a contesta decizia de concediere colectiva, deorece nu gasesc nci o portita prin care sa poata fi contestata si daca ma pot axa pe alte subiecte cum ar fi daune morale, am o internare pentru depresie cauzata de pierdeea locului de minca si modul cum au procedat, incalcarea dreptului de a participa la posturile vacante la data reorganizarii societatii, eu fiind plecata din tara in CO. iar la intorcere am gasit in cutia postala o recipisa care s-a dovedit a fi preavizul, iar cu 2 aug. am primit desfacerea.

Alte discuții în legătură

Dupa ce am fost concediat pe motiv ca s-a desfintat postul ca urmare a restrangerii si reorganizarii activitatii, au fost facute angajari masive. maader maader Buna ziua, am si eu o speta la care doresc raspuns daca se poate. Am fost concediat in urma cu cateva luni pe motiv ca \\"postul a fost desfintat datorita ... (vezi toată discuția)
Desfacerea cim din motive medicale gabrielion gabrielion Pe 22 aug.2013 fac 3 luni de CM.Cu decizie medicala nu mai pot continua activitatea de curier care presupune efort fizic intens.Sefa de la HR mi-a spus ca o ... (vezi toată discuția)
Decizie incompleta? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Aceasta este decizia de desfacere a contractului de munca pe care am primit-o ieri.Ce sanse credeti ca as avea intr-un eventual proces?Trebuie sa mai primesc ... (vezi toată discuția)