avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... decontare la grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

decontare la grefieri

as dori sa stiu textele legale in baza carora se deconteaza medicamentele pt grefieri. analizele medicale se deconteaza?rmn?va rog spuneti-mi textele legale pt ca cei de la contabilitate fac figuri....eu stiam ca si analizele medicale s-ar deconta dar mi-au zis ca nu si totodata nici rmn nu se deconteaza...cica....ast rasp urgent

Alte discuții în legătură

Nerespectarea semnului stop my23 my23 data de 06.01.2012 un conducator auto ce nu a respectat semnul STOP a intrat frontal in autovehiculul condus de catre mine regulamentar.In urma coliziunii am ... (vezi toată discuția)
Decontarea transportului mincinosul mincinosul #-obuna ziua sunt functionar public si fac naveta vreo 20 km, as dori sa stiu daca exista un cadru legal,pentru decontarea acestor cheltuieli, sau ramane doar ... (vezi toată discuția)
Proces verbal neconcludent? kityflorentina kityflorentina buna ziua! am si eu neaparat nevoie de ajut dvs! am o situatie care nici nu stiu cum s-o expun . sunt din br si am venit sa-mi rezolv pbele facultative , pe ... (vezi toată discuția)