avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte de la tribunal - certificat de cutuma
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte de la tribunal - certificat de cutuma

Buna ziua am o intrbare...as dori sa scot de la tribunal un act de stare civila in care sa menzioneze ca ma pot casatori in strainatate si ca sunt libera in fata legii sa ma pot casatori,eu am si certificatul de stare civila si acel certificat de "CUTUMA"dar mie imi trebuie de la tribunal si nu stiu cum se numeste.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:50, 4 August 2012
Pai certificatul de cutumă/celibat e cel care ar trebui să va fie de ajuns.

Ati mai fost casatorita si ati divortat? Dacă ati mai fost căsătorită și ati divortat, mergeti la instanta unde ati divortat si solicitati un exemplar dupa incheierea instantei, legalizata, definitiva si irevocabila. Dupa ce aveti incheierea, mergeti la Tribunal si apostilati-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria unui cetatean roman in olanda cu un cetatean olandez marduc marduc Buna ziua ! Ma numesc Marius si sunt din Galati. As dori o informatie clara de la dumneavoastra!!! Sunt cetatean Roman si doresc sa ma casatoresc in Olanda cu ... (vezi toată discuția)
Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort definitiva si irevocabila alinavintila alinavintila Unde trebuie supervizata o sentinta de divort definitiva si irevocabila, pronuntata de Tribunalul Timis, pentru a ma putea recasatori in RA Egipt? (vezi toată discuția)