avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scoatere minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scoatere minor din tara

buna ziua
am o nelamurire . unui minor care a fost incredintat mamei conform vechiului cod civil i se poate face pasaport ( si deci scoate din tara ) in cazul in care calalalt parinte a deschis proces de stabilire a autoritatii parintesti in comun ?
parintele necustodian are program de vizita saptamanal deci nu e decazut din drepturile parintesti .
o zi buna
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 5 August 2012
interventie moderator

@cata78, am rugamintea sa respectati regulamentul de postare in forum care printre altele prevede
- nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori ( reprosati ca aveti proces pe rol, desi nu pomeniti de el in aceasta postare, oricum nu conteaza ca aveti proces pe rol);

-sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului; un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

- poti apela la functia de citare dintr-un mesaj anterior al altui utilizator cu conditia ca acest citat sa nu se afle pe aceeasi pagina si sa fie doar fragmentul la care te referi.

Incalcarea prezentului regulament se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului

www.avocatnet.ro/content/tag...

Ultima modificare: Duminică, 5 August 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu minor de 7 ani dupa divort mamica_1 mamica_1 Buna ziua, Am divortat in 2008 si am primit o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare catre mama a minorului. Custodia nu este comuca, imi ... (vezi toată discuția)
Minor care paraseste in vacanta tara Oana Gabriela Oana Gabriela As dori sa stiu daca un minor este incredintat mamei, poate parasi tara impreuna cu mama fara acordul notarial de la tata si baza legala. Multumesc. (vezi toată discuția)
Copii minori Giorgica Marilena Giorgica Marilena Dacă vreau să ies din țară cu copii și tatăl nu este de acord ce trebuie să fac? În urma divorțului copii au fost încredințați mie prin hotărâre ... (vezi toată discuția)