avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor stabilitate invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor stabilitate invatamant

daca o persoana angajata in invatamant - personal auxiliar a implinit 10 ani fara intrerupere, dupa care demisioneaza, trec 5 ani si revine sa lucreze in invatamnt, mai beneficiaza de sporul de stabilitate?
la ce se refera anexa II la OMECT nr. 1350/20.06.2007 cand prevede:" Sporul de stabilitate se acorda pers. did. auxiliar, indiferent de perioada cand a fost acumulata vechimea efectiva a celor 10 ani neintrerupti in inv., conform celor de mai sus."?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 14 Ianuarie 2009
Da, beneficiaza de acest spor de stabilitate ... Ordinul precizeaza clar, indiferent de perioada cand a fost acumulata vechimea neintrerupta de 10 ani in invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime neîntreruptã în aceeaºi unitate în perioada concediului fãrã platã khartumin khartumin Bună ziua, Sunt angajat într-o Universitate începând cu 25.05.1998. În acest timp, am schimbat funcţia prin concurs de 5 ori (laborant, informatician ... (vezi toată discuția)
Sporul de fidelitate/stabilitate in invatamant davidmihai davidmihai Buna seara! Lucrez in invatamant din anul 1999. Pana la nasterea copilului nu am avut nici o intrerupere in inv. In anul scolar 2006-2007 am avut contract ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate BODRON NICOLETA BODRON NICOLETA La 01.10.2008 avand o vechime in invatamant de 10 ani si o luna,prof. I,grad def.am avut un salariu de incadrare corespunzator unei transe de salarizare ... (vezi toată discuția)