Buna dimineata .
Dupa abuzurile repetate ale unui judecator , am sesizat CSM-ul . Am fost informat despre faptul ca Inspectia Judiciara va verifica cele sesizate si voi primi raspuns de acolo . Acum , dupa ce am primit raspunsul unui inspector sef (semneaza indescifrabil) , constat ca ignorarea dovezilor si minciuna sunt un mod de a fi verificati colegii magistrati (in acest caz) .
1. Pentru faptul ca un expert nu a fost inlocuit in cazul rejudecarii , rotindu-se mai multi judecatori in speta , mi-a raspuns ca nu am insistat cu reiterarea cererii de inlocuire (art.24) , cererile fiind in dosar si fara raspuns al instantei . Chiar expertul cere , in data de 11.01.2012 , inlocuirea pentru motivul ca nu este legal sa mai efectueze o noua expertiza (la rejudecare) , in aceeasi cauza .
2. Referitor la expertiza efectuata pentru stabilirea suprafetei si a vecinatatilor ei, existand declaratia unui martor care a declarat neefectuarea vreunei masuratori , existand declaratia expertului care a afirmat ca masuratorile au fost efectuate in lipsa partilor ( eu fiind prezent la expertiza legala , cu semnatura in documentele depuse de catre expert insantei) , inspectorul nu a vrut sa vada evidenta unei fraude .
3. Pentru faptul ca judecatorul a fost filmat coborand din masina expertului mi-a raspuns ca nu constituie o inpejurare suficienta pentru a atrage suspiciuni dar,...
4. Nici faptul ca judecatorul a modificat , cu scris de mana , incheierea de sedinta , pentru a mai oferi cateva sute de lei expertului , la sfarsitul procesului insa , neverosimil , scriind ca este o suma provizorie , cu toate ca expertul isi primise plata cu cateva luni inainte si , aceeasi instanta i-a impus refacerea raportului de expertiza in contul sumei deja primite - nu constituie ”indicii” .
5 . Despre modificarea , cu scris de mana , al unei incheieri de sedinta , inspectorul nu scoate niciun cuvant ! . Unii au doar drepturi ! Si ne mai si judeca .
6. In sentinta emisa , chiar judecatorul recunoaste ca suma plata expertului a fost efectuata si dovedita in data de ...mai , 2011 (fila 109) ; astfel a fost achitat onorariul si , mai spune sentinta ca ” a fost respinsa cererea expertului de a fi inlocuit ” dar , si ”... onorariu supliment expertiza efectuat in cauza , acesta nefacand nici o dovada a existentei unor costuri suplimentare , cu ocazia celorlalte deplasari la terenul din litigiu si la insatnta ” . Asta dupa ce s-a incheiat judecata .
7. Asadar , dovezi ale complicitatii dintre jude si expert exista , dovezi ale abuzurilor jude-lui exista dar, peste toate , exista interesul acoperirii colegiale . Nu sunt observate nici macar indicii . Un fost coleg de scoala , acum la CSM , apara abuzurile unui jude . Acest jude a fost readus in breasla dupa ce se retrasese...
Va rog , doresc un sfat , spre ce institutie sa ma indrept ? Probele sunt ignorate ; ca si sesizarea .
Sper sa nu fiu ignorat si aici . Frica sa nu fie un impediment .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns:
IonPopescu-B , utilizator
09:37, 16 Octombrie 2012