avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Regulament
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Regulament

Cui se subordoneaza Inspectia Judiciara si in fata cui raspunde administrativ pentru modul in care isi desfasoara activitatea? Unde se poate depune contestatie la documentele emise de aceasta, daca exista dovezi ca nu sunt in concordanta cu legea, respectiv acopera fapte contrare legii? Lege+articol. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 09:12, 29 August 2018
Vedeti daca va ajuta aceste link-uri
'[ link extern ]


[ link extern ]
Ar trebui să se ”judece” ei pe ei. Din păcate, din cele ce am întâmpinat eu, această castă se apără cu dinții, eludând legea și probele. De exemplu, pentru o judecătoare care a modificat/falsificat (cu știloul) încheierea de ședință tipărită, prin care a mai acordat câteva sute de lei unui expert (menținut ilegal în cauză și la rejudecare), chiar dacă expertul își primise onorariul, IJ a constatat că nu există nici măcar indicii pentru săvârșirea vreunei abateri; ce să mai vorbim despre infracțiune!?... Fiecare dintre magistrați are o cunoștință, un fost coleg, ori vreo altă relație cu cineva din CSM. Din păcate, eu, nu am descoperit independeța sistemului judiciar din România și, în actualele circumstanțe, când CSM se sesizează pentru a susține partidul, nu cred că avem de a face cu cineva care ne poate garanta independența sistemului judiciar.
Părerea mea, personală.
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2018
IonPopescu-B, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot ataca un raspuns ignorant al csm ? IonPopescu-B IonPopescu-B Buna dimineata . Dupa abuzurile repetate ale unui judecator , am sesizat CSM-ul . Am fost informat despre faptul ca Inspectia Judiciara va verifica cele ... (vezi toată discuția)
Pot chema un procuror in judecata cu obligatia de a face - sa plateasca cheltuielile de judecata inventate? eusaisapte eusaisapte pot chema un procuror in judecata cu obligatia de a face - sa plateasca cheltuielile de judecata inventate? un \"procuror\" a dispus prin ordonanta ... (vezi toată discuția)
Ce raspuns credeti ca pot primi din partea csm si mai departe csm ce credeti ca poate face Roman85 Roman85 Domnule Presedinte , Subsemnatul ........ Formulez prezenta sesizare fata de numita .......... autoarea acestui articol din data de 12.05.2016 Din ... (vezi toată discuția)