avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CE RASPUNS CREDETI CA POT PRIMI DIN PARTEA CSM ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CE RASPUNS CREDETI CA POT PRIMI DIN PARTEA CSM SI MAI DEPARTE CSM CE CREDETI CA POATE FACE

Domnule Presedinte ,

Subsemnatul ........
Formulez prezenta sesizare fata de numita .......... autoarea acestui articol din data de 12.05.2016 Din culisele războiului «stelelor» din Poliţia Brăila:«Scheletele» din dulapul IPJ din ziarul local Obiectiv Vocea Brailei intrucat consider ca aceste afirmatiile facute la adresa procuroului cu privire la acest caz sunt de natura sa aduca atingere independentei justitiei, la adresa procurorilor DNA, a institutiei DNA si a sistemului judiciar in ansamblul sau, in contextul instrumentarii cauzei privind pe inculpatul .......... si altii". Drept pentru care solicit audierea de indata a acesteia pentru clarificarea acestor acuzatii extrem de grave la adresa procurorilor.

13.05.2016 ..........
Domnului Presedinte al CSM

Editat : link nefunctionabil
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: _Alin_ , utilizator 05:57, 13 Mai 2016
CSM se ocupa de magistrati, daca aveti vreo nemultumire fata de un magistrat care a savarsit vreo abatere disciplinara prevazuta de art. 99 legea 303/2004.

Oricum CSM este de fapt un sindicat care vine in ajutorul magistratilor mafioti.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comertul cu sentinte...vazut de un magistrat ! gigelas gigelas La o adunare a magistratilor,cu ocazia zilei justitiei,un judecator,fost presedinte de Tribunal,a rabufnit si a facut o declaratie publica,precum ca,s-ar ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca un raspuns ignorant al csm ? IonPopescu-B IonPopescu-B Buna dimineata . Dupa abuzurile repetate ale unui judecator , am sesizat CSM-ul . Am fost informat despre faptul ca Inspectia Judiciara va verifica cele ... (vezi toată discuția)
Procurorii dupa ce lege raspund? w0lfshad3 w0lfshad3 Doresc sa dau in judecata parchetul. Mentionez ca deja am inaintat dosarul instantei, si am termen pentru intampinarea dosarului de la parchet (pe care nu ... (vezi toată discuția)