Pe rolul instantei din cadrul Curtii de apel Craiova, am doua cauze privind contestatii impotriva a doua decizii privind neincadrarea in grad de invaliditate-depensionare- emise de INEMRCM Bucuresti si implicit CNPAS Dolj.
Sistematic si nemotivat la instanta de fond-Tribunal- mi s-a refuzat conexarea iar cele doua cauze au fost slutionate in recurs cu:
dosar 18271/63/2010-respins ca nefondat
dosar 19471/63/2010 -constatat nul
Am formulat contestatii in anulare pe care le-am adresat INALTEI CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE,fara a tine cont de prevederile art 319 c pr.civ- si au luat fiinta doua dosare 5000/1/2012-termen 14 feb.2013 si 5001/1/2012 termen 19 feb.2013
Vreau ca prin atasarea intreg continutului unuia dintre cele doua dosare ambele cauze sa se regaseasca la un moment dat in fata aceluiasi complet de judecata cum procedez?,cine si cum dispune aceasta atasare care pentru mine echivaleaza cu acea conexare refuzata si nicodata motivata la fond?
Solutionarea interesului dvs este la indemana instantei de judecata care, in raport de circumstantele pe care urmeaza sa le invocati completului de judecata,acesta ,va analiza si va aprecia necesitatea si oportunitatea conexarii celor doua cauze
Teoretic, pentru urgentarea solutionarii ambelor cauze ,avand in vedere ca acestea se afla pe rolul aceleiasi instante,ca privesc acelasi obiect si aceiasi parte,functie de strategia dvs de prezentare a interesului de analiza a documentelor din cele 2 dosare,instanta suprema poate sa aprecieze util si necesar pentru competenta solutionare astfel incat sa dispuna solutie de conexare