avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării risc imprumut de la persoane fizice
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

risc imprumut de la persoane fizice

as dori sa stiu daca i-au un imprumut cu acte notariale si daca la data restituirii cel care mi-a dat banii nu se prezinta la notar cum procedez?
Cel mai recent răspuns: alina_ispas34 , utilizator 13:34, 6 August 2012
Buna ziua,

Pentru a nu exista aceasta posibilitate se poate trece in contract un cont bancar al creditorului unde se poate achita imprumutul cu ordin de plata la data scadenta, facandu-se aceasta precizare expresa in contractul de imprumut.

De asemenea exista si posibilitatea sa se consemneze suma de bani la CEC pe numele si la dispozitia creditorului(la data scadenta), acesta fiind de asemenea notificat in mod expres printr-un executor/avocat/notar.
da ideea e ca imi trebuiesc niste bani urgent la banca m-au refuzat si cu ipoteca "ca este apartament cf.3....." si nu stiu cum sa procedez cu aceste anunturi cu bani imprumut cu acte la notar.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut Claudiu.Grasu Claudiu.Grasu Daca am lasat masina gaj unuei persoane fizice pentru o suma de bani printr-un contract legalizat de catre un notar si in ultimele zile ale termenului stabilit ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice 25z 25z urmeaza sa dau un imprumut la o persoana fizica .fiind vorba de o suma destul de mare as vrea cateva sfaturi.suma urmeaza sa fie returnata in urmatoarele 4 ... (vezi toată discuția)
Masuri de garantie la imprumut eduardcafe eduardcafe buna ziua tuturor. imi dati va rog un sfat. as vrea sa dau cu imprumut o suma de bani, 10000 euro. ce masuri de garantie exista ca sa nu dau in bara sa umblu ... (vezi toată discuția)