ce fel de curs este cerut de HG 857/2011, ce trebuie sa contina acest curs?
are cineva o lista cu legislatia in domeniul igienei si securitatii alimentelor si cu norme de aplicare?
Ordinul M.S.nr.1955/1995 pentru aprobarea Normelor de igienă privind unităţile pentru ocrotirea, educarea şi instruirea copiilor şi tinerilor(M.Of.59/1996)
Ordinul M.S.nr.536/1997 pentru aprobarea Normelor de Igienă şi a recomandărilor privind mediul de viată al populaţiei. (M.Of.140/1997)
Ordin M.S nr.976/1998 pentru aprobarea Normelor de Igienă privind producţia, prelucrarea, depozitarea, păstrarea, transportul şi desfacerea(M.OF.268/1999)
Legea apei potabile nr.458/2002 republicata (M.Of 875/2011)
Ordinul M.S.nr.1225/2003 cu modificări ulterioare privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea şi certificarea instruirii profesionale a personalului privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă (M.Of.49/2004)
ORDIN nr.232/4.034 din 2004 al ministrului sănătăţii şi al ministrului educaţiei şi cercetării privind modificarea şi completarea Metodologiei pentru organizarea şi certificarea instruirii profesionale a personalului privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă, aprobată prin Ordinul ministrului sănătăţii şi al ministrului educaţiei, cercetării şi tineretului nr. 1.225/5.031/2003 (M.Of.606/2004)
H.G.R. nr.974/2004 pentru aprobarea Normelor de Supraveghere, inspecţie şi monitorizare a calităţii apei potabile şi a Procedurilor de Autorizare Sanitară
a producţiei şi distribuţiei apei potabile(M.Of.669/2004)
Legea nr.311/2004 - legea apei potabile - Modifică şi completează legea nr.458- (M.O.nr.582/2004 )
Hotărârea nr 924/2005 privind regulile generale pentru igiena produselor alimentare - (M.Of.804/2005)
Ordinul nr. 1136 din 27 iunie 2007, privind aprobarea Normelor de Igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală.(M.Of.484/2007).